Apokalypsen minut för minut

Jag vet ännu inte vad som hände över Bromma idag och kommer nog aldrig få veta, men det råder ingen tvekan om att det var ett extinction level event. Att naturlagarna höll på att kollapsa blev tydligt redan mitt på dagen när ett liberalt ungdomsförbund bjöd in SD till demonstration mot rasismen. Sen kom de röda molnen. Jag hann på något sätt hem oskadd och lever nu på kondensfukt och kall burkmat i husets kalla kriget-skyddsrum, i uppgiven väntan på att vad det nu är kommer hit.

Det civiliserade samhällets sista darrande wifi-vågor utnyttjar jag till att lägga ut några bilder av apokalypsen. I bästa fall kan framtida generationer dra lärdom av dem, i värsta fall ger de planetens nya utomjordiska härskare något att le överlägset åt.

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: