Revolutionen inställd även i år

Bra väder och mycket folk i Kungsan. Eller så såg det bara ut att vara mycket folk eftersom halva parken i några veckor till upptas av en 80 meter hög tysk åkattraktion. Tyvärr fick vi ställa in revolutionen i år också – den här gången på grund av att systerdottern fick en våldsamt snubblande vänstertants vänsternäve i ansiktet där hon låg i sin vagn och tittade på röda fanor och rosa körsbärsblommor. Så vi tog en spårvagn till lugnare domäner. Nya tag 2017!

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: