En liten promenad i regnet

Idag kom regnet som hade utlovats till igår. Därför var det inte så svårt att ta till mig av det goda rådet hemifrån att inte cykla till mig ännu mer feber utan ta ännu en dag i stillhet och vila. Promenerade halvmilen bort till grannstaden (som också heter Alcudia, de har löjligt dålig fantasi här nere) och hittade lite fuktiga stenhus och pensionärer med paraplyer.

Börjar (som synes! :) bli lite uttråkad av att inte få cykla, men också väldigt avslappnad för första gången sen i somras… Imorgon blir det sol igen och jag hoppas vara i form för en episk tur runt södra ön.

So, globetrotters och kosmonauter – varför plöjde gubben i traktorn upp min strand? Letar han efter gömda skatter? Är det matbrist på ön? Hatar han budskap ritade med pinnar?

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: