Boning

Lite mer episk tur

Idag har varit ett enda stort leende. Cykelsemester när den är som bäst. 10 mil i fint väder, uppför och nedför kullar, in och ut ur byar och små städer och på halva vägen en solig torgfika i Petra. Jag tog det lugnt eftersom lungorna fortfarande skriker vid hög puls, men det går ju inte att undvika att ta i när man får häng på någon liten tysk klunga eller någon kort backe med 10% lutning.

Turen gick genom Sa Pobla, Muro, Llubi, Sineu, Lloret, Sant Joan, Petra och Son Serra.

3 kommentarer på “Lite mer episk tur

  1. Ser väldigt trevligt ut. Fina bilder. Bidde ingen Wilier dock?
    /K

  2. Niklas > när du kommer ner har det nog hunnit bli lite varmare också, så jackan kan få stanna i ryggfickan tills fikastoppet!

    Karl > nej, den fick inte plats på planet, charter har sina nackdelar. Men hyrcykeln är perfekt. Kolfiberram i rätt storlek, Campagnolo Centaur med kompaktdrev, precis som Wiliern alltså fast svart istället för vit! Tog med pedaler och sadel hemifrån för att kroppen skulle känna igen sig.

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: