Snö, slapphet, sexism

9/11 2016 kommer minnas som dagen då jänkarna valde en kvinnohatande rasistgubbe utan annan agenda än att jävlas med folk han känt sig förorättad av. Det var också en dag då det snöade rejält och Stockholms skyddsnät mot naturen visade sig vara helt nedmonterat. Vi har haft snö förut, vi har haft förseningar och trottoarer som det tagit tid att röja upp och sanda, men sällan har jag sett en så slapp respons. Stan gav helt enkelt upp. SL försökte inte ens ge sig ut och köra utan ställde helt sonika in i princip all busstrafik. Och den lysande idén om jämställd snöröjning blev i verkligheten ingen snöröjning alls. De enda med skovlar jag såg under dan stod i en leende klunga på Gullmarsplan, regisserade av ett stort filmteam under skyddande tält. Gissningsvis var de inte alls kroppsarbetare utan skådisar som stans PR-avdelning äntligen fick en naturlig bakgrund för till nån flashig reklamfilm om hur vi alla måste dra vårt strå till stacken i det postsamhälleliga samhället.

En kommentar på “Snö, slapphet, sexism

  1. Intressant hur snön kan komma som en överraskning varje år och uselt av Stockholm stad och SL mfl. Läste i tidningen om slappheten. Att USA’s befolkning gått bananas är jag helt säker på efter denna natt.
    Härliga snötäcken har du fångat och bilden på ”restaurang” är riktigt läcker med sina röda och blå toner i all snö.

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: