Titanics orkester hackar

Så flöt även april obemärkt ner i dåtidens oändliga ravin. Några utflykter, en trevande vår, eremitliv. Avslutade månaden med att köpa min första bil. Eftersom praktiska elbilar fortfarande är förbehållna direktörsklassen fick jag köpa en fossileldad, vilket 2018 känns som att leda Titanics orkester i sin sista låt på det lutande förstaklassdäcket och sen börja hacka flisor ur skrovet med dirigentpinnen. Det blev hur som helst en tre år gammal terrängkombi av märke SEAT, som i botten är en Golf. En perfekt mix av tysk miljömoral och katalansk känsla för vilt strejkande alltså. Skönt att i alla fall ha livets sämsta affär bakom sig, från och med nu kommer alla köp kännas billiga.

 

En kommentar på “Titanics orkester hackar

  1. Hej David, Dina foton är så fina – som vanligt! Men jag måste bara berätta, även Fredrik har alldeles nyss köpt en bil. Och den bilen är inte heller en elbil. Du har på pricken fångat känslan av vilken jävla klimatångest och dåligt samvete man får. MEN! Enligt min allvetande gamla pappa kan du köra en ny bensinbil i 73000 mil (eller vad det nu var – väldigt, väldigt långt i alla fall) innan den går om elbilen i klimatpåverkan. Ja inte vet jag, det kanske ändå ligger ett korn av sanning eller nåt i det. Unna dig att vara glad för din nya bil! Kram! från Lisa

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: