Pendlingsmaximum

Idag var en sådan där dag när jag nästan lyckades glömma de senaste veckorna då jag hasat omkring småsjuk med en zombies livsgnista, lidit på överfulla t-banetåg och väntat på banfel, vagnfel och växelfel. Tagit smällar av SL:s antifusk-prioriterande automatiska spärrar och muttrat över SL:s politiska ledning som misslyckas med alla sina uppdrag, chockhöjer priserna, planerar puttenuttiga spårvagnar för de allra rikaste gullepluttområdena och tar i med hårdhanskarna mot tolvåringar. Morgnarna när jag var nära att knuffprovocera ordningsvakter för att få uppleva nån annan känsla än frustration, om så bara smärtan och skräcken av att få vara inspärrad med några anabolatriggade så kallade ”trygghetsvakter” och få lederna teleskopbatongjusterade i ett så kallat ”trygghetsrum” (den enda sortens lokal i t-banesystemet där en så kallad ”trygghetskamera” skulle kunnat leva upp till sitt namn – om den hade fungerat).

Efter den här perioden har jag njutit extra enormt mycket av friheten att cykla till och från jobbet, trots mörkret och vätan. Och idag var det plötsligt en sådan där dag full av ljus, luft, färg, slott och rivningskåkar. Yum!

En kommentar på “Pendlingsmaximum

  1. Vackra bilder, korkade åsikter. Men jag misstänker att du alldrig sett en människa södertrasad på spåret nån gång så jag får väll förlåta detta.

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: